Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر کشور گفت: فاصله طبقاتی در شهرها، پدیده حاشیه‌نشینی و بروز برخی از مسائل امنیتی ماحصل عدم توجه به روستاها و شهرهای کوچک است. ۰۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۴ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم،مهدی جمالی‌نژاد در سی و سومین نشست مدیران کل امور روستایی و شوراهای استانداری‌های کشور که با حضور کارگروه‌های توسعه روستاها درسالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: برای دستیابی به اهداف سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت باید باز توزیع فضایی و جغرافیایی جمعیت متناسب با ظرفیت زیستی  تأمین زیرساخت‌های جمعیتی مدنظر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه باید اقدامی شود که نشاط و امید را در روستاها شاهد باشیم، افزود: اگر مسئولین به روستاها حس تعلق و وابستگی داشته باشند، اقداماتی انجام می‌دهند که روستائیان هیچ انگیزه‌ای برای مهاجرت به شهرها نداشته باشند.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور ادامه داد: اگر مشکلات روستاها حل شود مشکلات شهرها نیز حل می‌گردد، باید مسائل مرتبط به امور روستاها به‌صورت جدی پیگیری و به وزارت منتقل شود.

31 طرح برق‌رسانی و آب‌رسانی روستایی در گیلان افتتاح شد19 ساله شدن انتظار برای جابه‌جایی یک روستا؛ انتقال « مشایخ» کلید می‌خورد؟2000 مسکن روستایی ‌با حضور ‌نوبخت در خراسان جنوبی تحویل می‌شود‌

جمالی‌نژاد با بیان اینکه فاصله طبقاتی در شهرها، پدیده حاشیه‌نشینی و بروز برخی از مسائل امنیتی ماحصل عدم توجه به روستاها و شهرهای کوچک است،بیان کرد: توجه به مقوله افزایش جمعیت نباید به‌گونه‌ای باشد که اثر سوء بر آن کلان‌شهرها داشته باشد.

وی با تأکید براینکه برای داشتن روستاهای پویا و مجموعه‌های خلاق، باید از مدیران باانگیزه و ایده‌پرداز در روستاها استفاده کرد،افزود: چنانچه تجربه حاکی از آن است که مدیران باانگیزه، استان‌ها را به سمت نشاط و امید سوق می‌دهند.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور، عدم تحرک و ناامیدی را مخرب‌ترین عامل بر سر راه توسعه برشمرد و خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که صرف وجود بودجه و منابع مالی دلیل کافی برای ایجاد انگیزه نیست.

انتهای پیام/452/ش

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۶۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • تلاش معاونت امور زنان و خانواده در ارتقاء سطح اجتماعی بانوان
  • ساختمان‌های چندکاربری؛ نیاز امروز شهرها
  • نشست معاونان عمرانی ادوار وزارت کشور برگزار شد
  • برگزاری نشست ۴۵سال خدمت ماندگار با حضور معاونین عمرانی ادوار وزارت کشور
  • نتانیاهو: پیشنهاد مورد قبول حماس از خواسته‌های ضروری اسرائیل فاصله دارد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند