Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، حسین ذوالفقاری، رئیس کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا، صبح امروز  (پنجشنبه 7 فروردین)  در نشست خبری با بیان جزئیاتی از طرح فاصله گذاری اجتماعی، اظهار داشت: شاهد هستیم کشورهای مختلف در جهت مقابله با کرونا بر اساس فرهنگ جامعه، تصمیمات مختلفی گرفتند. برخی کشورها تصمیمات سخت و حداکثری انجام دادند و برخی تصمیمات ایجابی اخذ کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در کشور ما نیز در این مدت اقدامات گسترده ای برای پیشگیری و درمان صورت گرفته است و عده ای از عزیزان ما در بخش درمان، در این راه به شهادت رسیدند. 

رئیس کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا  افزود: طرح مشارکت مردم در کمیته اجتماعی، انتظامی مطرح و در ستاد ملی به تصویب رسید. امیدواریم که این طرح به خوبی انجام شود. در طول این مدت اکثر مردم به توصیه ها توجه کردند ولی تعدادی، مسئله را جدی نگرفتند. به طبع مردم مطالباتی از مسئولان دارند تا قاطعیت بیشتری برای کنترل ها صورت گیرد تا زنجیره بیماری قطع شود. 

وی ادامه داد: اگر زنجیره قطع نشود، نمی توانیم به این بیماری فائق آییم. با توجه به اینکه روند این بیماری نشان می دهد که ما هنوز به قله این بیماری نرسیدیم به طبع باید تمامی تلاش خود را برای قطع هرچه سریعتر این زنجیره اعمال کنیم.

 ذوالفقاری گفت: طرح شامل تشدید محدودیت هایی در اردوها و شهرها خواهد بود. کسانی که قصد سفر دارند باید سفر خود را لغو کنند؛ چون در این طرح این طور دیده شده که تنها افراد ساکن در یک شهر اجازه ورود به یک شهر را دارند و حداکثر امکان عبور از کنار گذر شهر را خواهند داشت. کسانی که هم اکنون در سفر هستند هر چه سریعتر به محل سکوت خود باز گردند.

 وی در همین زمینه یادآور شد: به طور مثال اگر کسی امروز در اهواز مسافر است و قصد سفر به تهران دارد، باید امکانات سفر خود را به طوری تنظیم کند که وارد شهرهای بین راه نشوند. چرا که اجازه ورود به آنها داده نمی شود.

وی با بیان اینکه طبعا هر طرحی که برای اعمال محدودیت در سراسر کشور در اجرا  با مشکلاتی همراه خواهد بود که برای این مشکلات پیش بینی های لازم صورت گرفته است، تصریح کرد: ولی قطعا مسئلهای که باعث موفقیت طرح میشود ، همراهی مردم با دستورالعمل های این طرح به ویژه سفر نکردن در زمان اجرای طرح است. 

ذوالفقاری با بیان جزئیات محدودیت های اعمالی گفت: اعمال محدودیت حداکثری در  تمامی  امکانات نقل و انتقال مسافربری اعم از هوایی، ریلی و وسایل نقلیه بین شهری است؛ مقرر شد بر اساس نیاز هر استان و اعلام استانداران وزارت راه و شهرسازی در حد ضرورت امکانات نقل و انتقال را با رعایت تمامی نکات بهداشتی در اختیار استان های مختلف قرار دهند. 

وی افزود: البته نیروهای انتظامی، نیروهای امدادی و کلیه وسایل  باری که امکانات ضروری و سوختی را جابجا میکنند و همچنین آتش نشانی ها از این قاعده مستثنی هستند.

رئیس کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: کلیه پارکها، بوستانها، مراکز ورزشی، مدارس و دانشگاهها و مراکز تفریحی و هر محلی که به نوعی محل تجمع افراد باشد به استانداری ها ابلاغ شده که تعطیل شوند. 

وی افزود: البته  برای یک گروه از اصناف که حتما باید به شکل صددرصد به فعالیت خود ادامه دهند تا تامین نیازهای ضروری مردم را داشته باشند ، می توانند به شکل شبانه روز دایر باشند. بنابراین مردم نباید از تامین نیازهای ضروری خود نگرانی داشته باشند. همچنین گروهی دیگری از اصناف و اماکن هستند که به تشخیص استانداری ها در حد ضرورت با توجه به شرایط محلی در یک حد مشخص به ادامه فعالیت می پردازند. البته  تمام اصناف و مراکزی که فعالیت خواهد داشت باید دقیقا پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: در مدت اعمال این طرح برگزاری هرگونه مراسم اعم از رسمی و غیر رسمی که مسبب تجمع افراد به گونه ای که در انتشار بیماری نقش ایفا کند، ممنوع است. استان ها اختیار دارند تا با اینگونه تجمعات برخورد لازم را داشته باشند.

رئیس کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت:  فعالیت ادارات و دستگاه های دولتی بر اساس بخشنامه معاونت ریاست جمهوری خواهد بود و به شکل حداکثر دورکاری اعمال شده است. آن بخش که ضرورت به حضور دارند نیز باید با یک سوم نیروی انسانی خدمات بدهند. البته یک بخش عمده ای از کارمندان دولتی از جمله کارمندان آموزش و پرورش به شکل کامل تعطیل هستند و بخشی دیگر هم که الزاما باید فعالیت کنند از جمله مراکز خدماتی و درمانی باید رعایت کامل موارد بهداشتی را داشته باشند. درصد کمی از کارمندان می مانند که باید بر اساس دستور العمل های این طرح حداکثر محدودیت در تردد را داشته باشند تا به قطع زنجیره این بیماری کمک کنند. 

ذوالفقاری گفت: از ورود رانندگان خودروهایی که ساکن شهرها نیستند، جلوگیری به عمل می آید. در صورتی که تخلف کنند و وارد این شهرها شوند تا یک ماه خودرو توفیق و 500 هزار تومان نیز جریمه خواهند شد. همچنین آشنایی که از این مقررات تخلف کنند، یک ماه محل کسب آنها پلمپ خواهد شد. بنابراین انتظار این است که مردم رعایت کنند که نیاز به برخورد نباشد. 

وی افزود: البته این ملاحظه در نظر گرفته شده است که خودروهایی که به شکل غیرقانونی وارد شهرهای غیر از محل سکونت خود شده اند در سیستم به ثبت می رسند و پس از اینکه اعضای خانواده خود را به شهر محل سکونت خود رسانند علاوه بر اینکه 500 هزار تومانی لحاظ می شود مراتب توفیق یک ماهه آنها انجام می شود.

رئیس کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا  با اشاره به اینکه مردم منتقد اجرا نشدن طرح‌های جدی تر بودند، گفت: هر طرحی در کشور بخواهد اجرا شود مخالفان و موافقان خاص خود را دارد و این سوال مطرح بوده که چرا تاکنون طرح سختگیرانه تر اعمال نشده است تا به کل کشور تسری پیدا نکند. من در ابتدا توضیح دادم که با توجه به شرایط اجتماعی کشور و ملاحظاتی که برای خود مردم در نظر گرفته می شد تصمیمات دیگری اتخاذ شد عمدا تاخیری که ایجاد شد به این برمی گردد که مسئولان کشور ملاحظات مردم را در نظر می گرفتند. مسئولان به دنبال این بودند که این محدودیت را به گونه ای اعمال کنند که با کمترین نارضایتی از سوی مردم همراه شود. 

وی افزود: تمام دادستان‌ها، پلیس، استانداران و شوراهای تأمین کشور پشت اجرای این طرح هستند.

ذوالفقاری خاطر نشان کرد: کسانی که در شیوع بیماری نقش داشته باشند مجازات سنگینی خواهند شد.

وی پگفت: پیش بینی شده طرح به مدت دو هفته اجرایی شود و پس از هفته اول مشکلات آن رفع خواهد شد. اگر روند بیماری کاهشی باشد اجرای طرح هم بررسی خواهد شد، اما اگر شدت بیماری افزایش یابد، نحوه اجرای طرح هم تشدید می‌شود.

ذوالفقاری همچنین با بیان اینکه روند بیماری هنوز کاهشی نیست، گفت: واقعیت این است دنیا با یک مشکل بزرگی روبرو شده است. باید اجازه دهیم کادر درمانی تنفس کند و عادات خود را در این شرایط ترک کنیم.

منبع: نماینده

کلیدواژه: کرونا نماینده وزارت کشور مقابله با کرونا داشته باشند بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۴۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها نقره‌داغ می‌شوند

قوه قضاییه در لایحه تعزیرات فصلی، قانون افزایش مجازات شهادت کذب را پیش‌بینی کرده؛ برخی شاهدان کاذب به مجازات حبس بیشتر از ۲ تا ۵۸ سال، جزای نقدی بیشتر از ۸۰ میلیون ریال تا ۱۸۰ میلیون ریال و محرومیت از حقوق اجتماعی بیشتر از ۵ تا ۱۵ سال محکوم می‌شوند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهادت دروغ در دادگاه‌ها موضوعی است که نمی‌توان آن را کتمان کرد اما باید دانست دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند به صدور حکم غلط علیه کسی ختم شود یا حتی منجر به مرگ شخصی شود.

متأسفانه میزان شهادت دروغ در دادگاه‌ها هر چند قابل اندازه‌گیری دقیق نیست اما آمار بالایی را به خود اختصاص داده است و گروهی که با عنوان شاهدان حرفه‌ای شناخته می‌شوند در مقابل مجتمع‌های قضایی پیشنهاد شهادت دروغ را به طرفین دعوی مطرح می‌کنند.

طبق آنچه کارشناسان حقوقی و قضایی اعلام می‌کنند، شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران‌ناپذیری بشود مثلاً ساختمانی که قرار است خانه چند زوج جوان و خانواده شود با یک شهادت دروغ نیمه‌کاره رها شود یا مغازه و کسب و کاری تعطیل شود، آبروی کسی برود یا اینکه یک خانواده از هم متلاشی شود.

دیوان عالی کشور: شهادت کذب در مرحله تحقیقات مقدماتی دادسرا جرم است

مرکز حفاظت قوه قضاییه هر از چند گاهی خبر دستگیری اعضای بایند شهادت دروغ را منتشر می‌کند اما باز هم خلأهای قانونی، اجازه فعالیت شاهدان حرفه‌ای را مهیا می‌سازد.

بر این اساس قوه قضاییه برای جلوگیری از شهادت کذب، علاوه بر راه‌اندازی "سامانه شهود و مطلعین" که شهود حرفه‌ای و غیرواقعی را ـ بر اساس کد ملی شاهدان و تعداد حضور آن‌ها در پرونده‌های قضایی در طول مدت زمانی مشخص ـ شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی، قانون افزایش مجازات شهادت کذب را هم پیش‌بینی کرده است.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید، اگر کسی در دادگاه سوگند دروغ یاد کند به مجازات اجتماعی درجه 7 یعنی 91 روز تا 6 ماه زندان، جزای نقدی، بین 11 تا 30 ضربه شلاق و 6 ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد در أی دادگاه مؤثر باشد مجازات سنگین‌تر درجه 6 یعنی حبس بیشتر از 6 ماه تا دو سال، جزای بیشتر از 20 میلیون ریال تا 80 میلیون ریال، شلاق تعزیری از 31 تا 99 ضربه و محرومیت از حقوق اجتماعی بیشتر از 6 ماه تا 5 سال در انتظار شاهد دروغ‌گوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازات‌هایی مثل سلب حیات، حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به مجازات سخت درجه 5 یعنی حبس بیشتر از 2 تا 58 سال، جزای نقدی بیشتر از 80 میلیون ریال تا 180 میلیون ریال و محرومیت از حقوق اجتماعی بیشتر از 5 تا 15 سال محکوم می‌شود.

حالا اگر کسی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول و مال حاضر به شهادت دروغ باشد باید بداند که در هر حالتی مجازات او، یک درجه تشدید خواهد شد.

حتی اگر یک کسی در ادارات شبه قضایی مثل شعب سازمان تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی شهادت دروغ بدهد و شهادت او مؤثر باشد یکی از مجازات‌های درجه 7 در انتظار اوست.

البته دادگاه در قبال کسانی که از شهادت دروغ خود پشیمان هستند، نگاه رئوفانه‌ای دارد؛ کسی که سوگند دروغ خورده اما پیشمان شده و به صورت صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت او دروغ بوده، به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا اینکه در نهایت یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال کند.

انتهای پیام/

به هر حال دستیابی به این شرایط زمانی ممکن است که مجلس شورای اسلامی این لایحه را تصویب کند و در آن صورت میزان شهادت‌های دروغ بدون شک کمتر و احکام متقن‌تر از قبل خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عمران و آبادانی روستاها و شهرها به اعضا شوراها ارتباط مستقیم دارد
  • ثبت یک رکورد گرمایی دیگر در جهان
  • این افراد مغزشان زودتر پیر می‌شود
  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • مسافران آخر هفته بخوانند ؛ محدودیت‌ های ترافیکی جاده های شمالی
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها "نقره‌داغ" می‌شوند
  • شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها نقره‌داغ می‌شوند