Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@06:04:33 GMT

فاصله گذاری فیزیکی در شهرها تا چه اندازه مفید است؟

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۰۷۱۳

فاصله گذاری فیزیکی در شهرها تا چه اندازه مفید است؟

یک دکترای شهرسازی گفت: در نظر گرفتن مقیاس‌های درست در فاصله گذاری‌های فیزیکی بسیار مهم است، فاصله گذاری فیزیکی باید بتواند برای تمامی مقیاس‌های شهری از کلانشهرهای بزرگ تا شهرهای کوچک قابل پیاده سازی باشد.

امیر حسین شبانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در زمان وقوع هر بحران در هر سطحی، مدیریت بحران در تلاش است با توجه به درک و شناختی که از وضعیت دارد، شروع به اتخاذ تصمیماتی در قالب سیاست‌های کنترلی، ترمیمی یا پیشگیرانه کرده و از تشدید بحران و تهدید  نظام شهرجلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زمانی که موضوع شیوع ویروس کرونا در سطح کشور مطرح شد، از همان ابتدا دیدگاه‌های متفاوتی از جمله دیدگاه حداکثری تحت عنوان "قرنطینه شهرها و نقاط آسیب زای شیوع این بیماری"، برای مقابله حداکثری با شیوع ویروس شکل گرفت.

این کارشناس شهرسازی خاطر نشان کرد: در این بین برخی نیز اعتقاد داشتند نیاز به فاصله گذاری‌ها و قرنطینه‌های حداکثری نیست بلکه باید مرحله به مرحله و بسته به شرایط گسترش بیماری در زمان‌های مختلف، تدابیر متفاوتی در نظر گرفته شود.

شبانی با بیان اینکه ابهاماتی در خصوص فاصله گذاری فیزیکی در شهرها وجود دارد، تصریح کرد: در بحث فاصله گذاری فیزیکی تمرکز صرفا در شکل نگرفتن اجتماعات انسانی هم در شهرها و هم در نقاط آسیب پذیر شهری است در حالی که علاوه بر این  موضوع، رعایت اصول بهداشت محیط شهری و بهداشت فردی نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی گفت: یک فرد ناقل می‌تواند به تنهایی تعداد زیادی از افراد را در فضاهای شهری آلوده کند بنابراین تاکید صرف بر فاصله گذاری فیزیکی به عنوان تنها راه حل ممکن، کافی نیست بلکه باید یک بسته کامل مدیریت بحران در دستور کار مدیریت شهری قرار بگیرد.

این کارشناس شهرسازی عنوان کرد: در یک سیستم بهینه و به روز شهری، امکان تحلیل اطلاعات شیوع و کنترل بیماری در قالب نظام مدیریت یکپارچه امکان پذیر است تا نسخه‌هایی متناسب با ویژگی‌ها و شرایط مختلف، تهیه و در دستور کار قرار بگیرد.

شبانی تاکید کرد: محدود کردن تردد خودروها در شهر به تنهایی نمی‌تواند از شیوع این بیماری جلوگیری کند بلکه محدودیت خروج افراد از منزل حتی در قالب حرکت پیاده یا دوچرخه نیز همانند کشورهایی نظیر ایتالیا و اسپانیا باید مورد توجه قرار بگیرد زیرا یک فرد می‌تواند در صورت ناقل بودن، محیط شهر را آلوده کند.

وی اظهار کرد: در نظر گرفتن مقیاس‌های درست در فاصله گذاری‌های فیزیکی بسیار مهم است، این فاصله گذاری باید بتواند برای تمامی مقیاس‌های شهری از کلانشهرهای بزرگ تا شهرهای کوچک قابل پیاده سازی باشد.

این کارشناس شهرسازی افزود: نیاز است سیاست‌های کنترلی در سطح کلانشهرها نسبت به شهرهای کوچک و میانی، با جدیت بیشتری دنبال شود زیرا سطح مقیاس‌های شهری در کلانشهرها با شهرهای میانی و کوچک متفاوت است وچنانچه منطقه یا ناحیه‌ای از یک کلانشهر درگیر شود، می‌تواند به اندازه یک شهر میانی تبعات داشته باشد.

کد خبر 417880

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر کلانشهر طرح فاصله گذاری اجتماعی شهرهاي ايران ویروس کرونا شیوع کرونا مدیریت بحران مدیریت شهری قرنطینه محدودیت ممنوعیت تردد خودرو کرونا در ایران کرونا در اصفهان کرونا در جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فاصله گذاری فیزیکی قرار بگیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۰۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل حوزه ریاست و روابط‌عمومی سازمان نوساری مدارس کشور با اشاره به اینکه ساخت مدارس بزرگ مقیاس در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد، گفت: باید در برنامه هفتم توسعه ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث شود.

شهریار خواجه صالحانی ۱۹ اردیبهشت در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شعار ایران قوی با مدارس قوی محقق می‌شود، اظهار کرد: خیرین مدرسه‌ساز در این امر پیشگام هستند و در توسعه و تجهیز مدارس گام‌های موثری بر می‌دارند.

مدیرکل حوزه ریاست و روابط‌عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به اینکه ساخت مدارس بزرگ مقیاس در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد، گفت: باید در برنامه هفتم توسعه ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث شود، مدرسه‌ای که در آن مردم حضور نداشته باشند، سودمند نخواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه باید نسبت به مدرسه‌سازی اهتمام ویژه داشته باشیم، بیان کرد: لازم است سند توسعه مدارس چهارمحال و بختیاری آماده شود و وزارتخانه‌ آمادگی دارد در تحقق این سند کمک کند.

صالحانی با بیان اینکه باید تمامی دستگاه‌های اجرایی و مسئولان در ساخت و نگهداری مدارس سهیم باشند، عنوان کرد: می‌توان با استفاده از ظرفیت شورای آموزش و پرورش در راستای برطرف کردن نیازهای کوچک در حوزه توسعه و تجهیز مدارس گام برداشت.

مدیرکل حوزه ریاست و روابط‌عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور با تاکید بر نقش خیرین مدرسه‌ساز در تقویت حوزه آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: تکریم خیرین به‌ویژه خیرین مدرسه‌ساز در دستور کار قرار بگیرد، خیرین مدرسه‌ساز پدیده امیدآفرین قرن هستند.

وی تاکید کرد: ایرانی نشان داده که ریشه در تعلیم و تربیت دارد، با مشارکت خیرین بالغ بر ۳۱ هزار مدرسه در کشور احداث شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عکس | بوی گل، عطر گلاب | روز ملی گل محمدی و گلاب
  • ۴ سبزی مفید برای سم‌زدایی بدن
  • ساختمان‌های چندکاربری؛ نیاز امروز شهرها
  • ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • طرز تهیه ۲ معجون فوق‌العاده برای درمان درد و پوکی استخوان
  • افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در روستاهای سمنان
  • نکته مهمی که در توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید اشاره شد
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ