Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: هیچ سند و مدرک علمی مبنی بر ضعیف شدن ویروس وجود ندارد و موارد مثبت این بیماری در حال افزایش است.

دکتر محمود حسین پور در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: افرادی که به علائم کرونا دچار می‌شوند، هر چه زودتر به مراکز سرپایی کووید ۱۹ مراجعه کنند.

وی اظهار کرد: این مراکز به‌صورت صبح و بعدازظهر فعال و در خدمت مردم هستند تا افراد مشکوک به کرونا بتوانند خیلی سریع آزمایش بدهند و بیماری آنان زودتر تشخیص داده شود که به سمت بیماری خطرناک نرود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین پور با اشاره به اینکه بررسی‌های نشان می‌دهد متأسفانه ۲۴ درصد افرادی که آزمایش آن‌ها مثبت شده، خانه‌دار هستند و بیماری از طریق فرزندان و یا همسرشان به آنان منتقل‌شده است، اظهار کرد: بنابراین‌ تمامی افراد به‌عنوان یک بمب زیستی می‌توانند ناقل باشند و اگر در مراودات اجتماعی، موازین بهداشتی را رعایت نکنند، مسبب ابتلای عزیزترین‌های خود می‌شوند.

وی ادامه داد: همه باید توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند، حتی‌المقدور از منزل خارج نشوند و در صورت خروج از منزل، حتماً از ماسک استفاده و فاصله اجتماعی را نیز رعایت کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اضافه کرد: هیچ سند و مدرک علمی مبنی بر ضعیف شدن ویروس وجود ندارد و موارد مثبت این بیماری در حال افزایش است، دلیل کاهش تعداد بیماران بدحال و کاهش موارد بستری در بیمارستان، شناسایی افراد کرونا مثبت بدون علامت یا همان ناقلین ویروس است.

وی با اشاره به اینکه خود مراقبتی و رعایت فاصله اجتماعی، مهم‌ترین راهکار پیشگیری از ابتلا به کروناست، عنوان کرد: ۱۱ تیم‌های نظارتی در سطح استان هرمزگان فعال هستند که یک هزار و ۴۶۱ واحد مورد بازدید قرار گرفته و از این تعداد ۹ واحد به علت عدم رعایت موازین بهداشتی و رعایت نکردن فاصله‌گذاری اجتماعی تعطیل و پلمب شدند و برای ۲۶۱ مورد نیز اخطاریه ۴۸ ساعته صادرشده است.

حسین پور افزود: جابه جایی بین شهرها فوق‌العاده خطرناک است، افرادی که بین شهرها جابجا شده یا اینکه از خارج کشور وارد می‌شوند، حتماً توصیه‌ها را رعایت کنند و دو هفته در قرنطینه باشند.

وی اظهار کرد: کسانی که در قرنطینه بسر می‌برند، خوب می‌دانند که برای حفظ سلامت خود باید توصیه‌ها را رعایت کنند و از پذیرش میهمان خودداری کنند، رعایت این مهم برای سلامت خانواده و سلامت اطرافیان ضروری است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: فاصله‌گذاری فیزیکی یک اصل مهم است که اگر رعایت نشود، مجبوریم قرنطینه شهری و کنترل رفت‌وآمدهای برون‌شهری را تشدید کنیم و محدودیت‌های بیشتری برای مردم قائل شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس رعایت کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۱۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حیدری ظهر چهارشنبه در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: یکی از توفیقات کشور ایران مشارکت مردم در کلیه امور است و تجربه ثابت کرده حضور مردم در پیش‌برد اهداف نقش بسزایی دارد.

وی افزود: تأمین فضا، زیرساخت و تجهیزات آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از زیرنظام‌های ۶ گانه است.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: به دنبال سند تحول در دولت سیزدهم گام‌های خوبی برداشته شده است و سهم خیرین در این سند بسیار زیاد است.

حیدری عنوان کرد: در دولت سیزدهم ۲۲۰ باب کلاس ساخته شده و ۳۶۰ باب در حال ساخت است، همچنین ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر رئیس جمهور جهت توسعه و تجهیز مدارس اختصاص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: باید کلیه مدارس کانکسی و خشت و گلی در چهارمحال و بختیاری به مدارس پایدار تبدیل شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری یکی از کارهای ارزشمند و ماندنی دولت سیزدهم را رتبه‌بندی معلمان عنوان کرد.

حیدری یکی از برنامه‌های جدی دولت حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی دانست و اضافه کرد: این کار می‌تواند در اشتغال دانش‌آموزان در آینده بسیار تأثیرگذار باشد.

وی بیان کرد: توسعه هنرستان‌ها از اولویت‌ها است، معلمان و کادر مدرسه می‌توانند اساس آموزش را تشکیل دهند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بیش از یک هزار معلم در چهارمحال و بختیاری به کارگیری شد، یادآوری کرد: در مناطق محروم به مدارس و فضاهای آموزشی توجه جدی صورت می‌گیرد.

حیدری به علاقه خیرین خارج از کشور برای مدرسه‌سازی و سرمایه‌گذاری در ایران اشاره و عنوان داشت: باید از این ظرفیت استفاده شود.

وی بر لزوم استفاده از توان نیروهای جهادی و نهادهای انقلابی تاکید کرد و گفت: نباید از منابع مالی و پتانسیل دستگاه‌های دولتی در این زمینه غافل شد.

کد خبر 6100351

دیگر خبرها

  • داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم
  • حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • ساخت گونه ای جدید و بسیار خطرناک از ویروس ابولا توسط دانشمندان چینی
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟