Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین و به نقل از ایسنا؛ مهندس محسن فرهادی گفت: سینما و تئاتر در گروه سوم شغلی هستند، این گروه شغلی در مناطق زرد و آبی کرونایی مجاز به فعالیت هستند؛ به این صورت که در شهرهای زرد می‌توانند با ۳۰ درصد ظرفیت و در شهرهای آبی با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند. پروتکل‌های بهداشتی به دستور ستاد ملی مقابله با کرونا توسط وزارت بهداشت و با همکاری وزارت ارشاد نوشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این پروتکل سینما و تئاتر در شهرهای زرد می‌توانند با ۳۰ درصد ظرفیت سالن‌هایشان فعالیت کنند ولی این بازگشایی منوط به چند اصل است.

بلیط فروشی در محل، ممنوع

وی در رابطه با این اصول، افزود: فروش بلیط در محل و وجود هرگونه صف ممنوع است؛ در واقع هر نوع اعطای بلیط فیزیکی ممنوع است و فروش بلیط باید به شکل اینترنتی ارائه شود و بلیط صندلی سالن‌ها با پلن از قبل طراحی شده از طریق سامانه‌ای که خود سینماها قول طراحی آن را داده‌اند انجام شود. به این شیوه مثلا اگر خانواده‌ای اظهار کنند ۴ بلیط می‌خواهند نرم افزار هوشمند باید آنها را کنار هم قرار داده و برای فرد یا خانواده دیگری که می‌خواهد بلیط بخرد باید فاصله گذاری دو متر از عرض و طول را انجام دهد.

فرهادی با تاکید بر اینکه فروش بلیط برای سینما و تئاتر باید با ارائه کد ملی باشد، بیان کرد: اخذ این کدهای ملی با نرم‌افزار ماسک که نتایج مبتلایان قطعی به کرونا در آنها شناسایی می‌شود، ارتباط مستقیم دارد و منجر می‌شود از ارائه بلیط به مبتلایان قطعی به بیماری که تست مثبت کرونا داشتند به مدت ۱۴ روز خودداری شود.

فاصله یک ساعته میان سانس‌های نمایشی

وی افزود: داخل سالن‌های سینما و تئاتر باید فاصله حداقل یک ساعت مابین سانس‌های نمایشی قائل شوند؛ به صورتی که در این فاصله بحث هوادهی سالن و ضدعفونی کردن صندلی‌ها برای سانس بعدی صورت گیرد. باید شرایط به گونه‌ای مدیریت شود که ورود و خروج از سالن با ازدحام همراه نباشد.

فرهادی تاکید کرد: تمامی شاغلینی که ارتباط مستقیم با تماشاگران دارند و یا هنرپیشه‌های تئاتر باید به صورت دوره‌ای تست کرونا بدهند. درمورد شاغلین تست‌های سریع را کافی می‌دانیم و نیازی به تست PCR نیست مگر اینکه رپید تست‌های آنها مثبت شده باشد که برای حصول اطمینان بیشتر توصیه به انجام تست تشخیصی PCR می‌کنیم. این تست‌ها باید هفته‌ای یکبار از شاغلین گرفته شود. پاسخ تست‌ها پس از ۳۰ دقیقه آماده خواهد بود. در مورد بازیگران تئاتر چون ارتباط نزدیک‌تری با یکدیگر دارند بهتر است با تست PCR منفی وارد بازی شوند؛ البته این موضوع اجباری نیست و همچنان رپید تست‌ها کفایت می‌کند. مابقی موارد بهداشی مانند زدن ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی، شست‌وشوی دست‌ها و.... همانند گذشته است.

حضور ناظر بهداشتی در سالنهای سینما و تئاتر

وی افزود: بر اساس پروتکل‌ها، ما حضور ناظر بهداشتی مقیم در سینما و تئاتر را درخواست کردیم به این صورت که سینما و تئاتر باید یک ناظر بهداشتی که دارای مدرک کارشناسی مهندسی بهداشت محیط و بالاتر است و دوره‌های لازم را گذرانده است را به هر شکل که صلاح می‌داند( استخدامی، قراردادی و...) به کار گیرد. زمانی که بازرس بهداشت محیط وزارت بهداشت برای بررسی بیشتر وارد مرکز می‌شود باید صورت جلسه و چک‌لیست‌ها از سوی ناظر مقیم به بازرس ارائه شود. برای این کار سامانه‌ای طراحی کردیم تا کارشناسان آزاد این امر در بخش خصوصی که واجد شرایط هستند، بکارگیری شوند. آنها کد ممیزی مخصوص دریافت کردند و می‌توانند با سینماها و تئاترها با تعرفه هیئت وزیران مشغول به کار شوند. کماکان نظارت‌ها را با قوت و شدت قبل انجام می‌دهیم با این تفاوت که ناظرین بهداشتی مستقر می‌توانند مشاوره‌های لازم را به شاغلین سالن‌های سینما و تئاتر ارایه دهند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، ادامه داد: یکی از وظایف ناظر بهداشتی، ایجاد هماهنگی برای اخذ رپید تست‌ها است. به کارگیری ناظر علاوه بر آنکه پل ارتباطی ما با سینماها و تئاترها است، سبب می‌شود مدیر مسئول سینما و تئاتر نیز با دید بازتر و تخصصی‌تری به موضوعات پیرامون سلامت اهمیت دهد.

دستورالعمل برگزاری نشستهای خبری

وی درباره چگونگی برگزاری نشست خبری فیلم‌ها و تئاترها در شرایط کرونایی، اظهار کرد: نشست خبری مانند برگزاری یک جلسه است. هرگونه برگزاری جلسه در مناطق زرد در محیط‌های سربسته با حداکثر ۳۰ نفر مجاز است البته به شرط آنکه رعایت تهویه، فاصله‌گذاری اجتماعی و ضدعفونی مناسب صورت گیرد پس طبیعتا نشست خبری می‌تواند برگزار شود به شرط آنکه خبرنگاران، عکاسان، عوامل فیلم و... بیش از ۳۰ نفر نشوند. البته؛ کماکان توصیه‌ ما برگزاری الکترونیکی چنین جلساتی است. در خصوص شهرهای آبی نیز تمامی موارد به همین منوال است با این تفاوت که حداکثر ظرفیت نشست خبری ۵۰ نفر است.

فرهادی درباره شیوه رعایت پروتکل‌ها در روز اختتامیه جشنواره فیلم و تئاتر فجر نیز تاکید کرد: برای این مراسم هم که احتمالا در تهران برگزار می‌شود حداکثر ظرفیت مجاز برای حضور ۳۰ نفر است مگر اینکه تهران وارد شرایط آبی شود که ظرفیت مجاز شرکت در جلسه ۵۰ نفر باشند.

کد خبر 581844 برچسب‌ها سینما جشنواره فیلم فجر ستاد ملی مقابله با کرونا تئاتر - جشنواره فجر كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینما جشنواره فیلم فجر ستاد ملی مقابله با کرونا تئاتر جشنواره فجر كرونا در ايران سینما و تئاتر وزارت بهداشت ناظر بهداشتی نشست خبری سالن ها تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۴۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد پردیس به جمع میزبانان جشنواره امامت و مهدویت پیوست

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در این نشست پس از تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید و  قرائت پیام ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و رهنمودهای ایشان در آستانه چهارمین جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت؛  سید جواد جعفری مدیرعامل موسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت ، بر ضرورت کار تشکیلاتی و شبکه‌سازی برای مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان و اساتید در برگزاری برنامه‌های موضوعی این دوره از جشنواره تأکید کرد و گفت: حضور فعال دانش آموزان دانشجویان، اساتید و عموم مردم در این جشنواره، مطلوب ماست.

در ادامه نشست شیوایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس ضمن تشکر از موسسه فرهنگی و هنری امامت و حاضرین در جلسه ضمن ابراز خرسندی از سهیم شدن واحد پردیس در برگزاری یکی از برنامه‌های موضوعی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در سال جاری ، آمادگی واحد پردیس را برای هرگونه همکاری با سایر واحدهای استان تهران جهت هرچه بهتر برگزار شدن این دوره از جشنواره اعلام کرد.

هم‌چنین حجت‌الاسلام حسین‌خانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد پردیس با بیان احادیثی از ائمه اطهار علیهم‌السلام  در خصوص لزوم اشاعه فرهنگ و معارف اسلامی،  به‌ویژه از طریق برنامه‌هایی نظیر جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت که با قالب‌های جذاب هنری ارتباط خود را با مخاطب برقرار می‌نماید تأکید کرد: برگزاری این‌گونه برنامه‌ها برای واحدهای دانشگاهی موجب برکت خواهد بود .

در این نشست درباره عناوین برنامه‌ها و تاریخ برگزاری جشنواره در هر یک از استان‌ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در ادامه نشست جدول زمان‌بندی و توزیع امتیازات شاخص‌های برنامه‌های برتر و شرح و توضیح وظایف مسئول محترم دبیرخانه جشنواره مورد بررسی اعضای جلسه قرار گرفت.

همچنین در این جلسه مقرر شد در هر یک از برنامه‌ها با محوریت زیارت جامعه کبیره پیش‌بینی‌های لازم صورت گیرد.

 هم‌چنین به‌منظور  بارگذاری تمامی آثار ارسالی به جشنواره و مستندات شاخص‌های ارزیابی جشنواره از طریق سایت emamat.iau.ir ،کارگاه دو روزه آموزشی برای راهبران سایتو  رابطان خبر برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز بلیط‌فروشی دیدار تیم‌های تراکتور و گل‌گهر
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و گل گهر آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برگزاری دومین جشواره تئاتر خیابانی زاب در پیرانشهر
  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • وزارت بهداشت: محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • واحد پردیس به جمع میزبانان جشنواره امامت و مهدویت پیوست
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد